Büyükşehir talep üzerine harekete geçti!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, beraberinde Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş ve İlçe Başkanı Mehmet Moğal ile birlikte Abdurrahman Dede - Büyükhan ve Hancığaz'da başlatılan sathi asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Büyükşehir talep üzerine harekete geçti!
Büyükşehir talep üzerine harekete geçti!
Haber albümü için resme tıklayın

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi program dâhilinde yürüttüğü asfaltlama çalışmalarına devam ediyor. Dün Suruç ilçesindeki asfaltlama çalışmalarını incelemek ve çeşitli temaslarda bulunmak üzere adeta Suruç’a adeta çıkarma yapan Başkan Beyazgül bugün ise Eyyübiye kırsalındaki çalışmaları inceleyerek asfalt çalışmaları hakkında bilgi aldı.

BEYAZGÜL: “ÖZ KAYNAKLARIMIZLA YAPILIYOR”

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin Eyyübiye kırsalında 5 ayrı noktada gerçekleştirdiği asfaltlama çalışmaları inceleyerek ilgili daire başkanları ve birim müdürlerinden bilgiler alan Başkan Beyazgül “Eyyübiye Abdurrahman Dede, Hancağız ve Büyükhan üzerinde bulunan yollarda asfaltlama çalışmalarına başladık. Bizler de bu çalışmaları yerinde incelemek ve yolun asfaltlama işlemlerinin bir an önce tamamlanması için ekiplerimizle istişare ettik. Burada yapılan asfalt çalışmasında stabilize yoldan başlamak üzere tüm aşamaları Büyükşehir Belediyesinin öz kaynaklarıyla yapılmaktadır. Talep edildi bizler de bu yolu Eyyübiye halkımızın hizmetine sunuyoruz hayırlı uğurlu olsun” dedi.

KUŞ: “VATANDAŞ TALEP ETTİ”

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş ise konuşmasında “Vatandaşlarımızın ciddi manada asfalt talepleri vardı. Bizler de bu talepleri Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül ile paylaştık. Sağ olsun Başkanımız planlanan program dâhilinde yapılacak demişti. İşte bugün o gün vatandaşlarımız artık daha konforlu bir şekilde seyahat edecekler. “Yol Medeniyettir” anlayışıyla Eyyübiye için yaptığı yatırımlardan ötürü başkanımıza şükranlarımı iletiyorum” ifadelerini kullandı.

Ak Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal da incelemelerin ardından bir değerlendirme yaparak “Mahallelerimiz asfalta kavuştu. Öce Allah’ın daha sonra büyükşehir Belediye Başkanımızın sayesinde mahallelimiz artık daha rahat yolculuk yapabilecekler. Çocuklar da bu yolun asfaltlanmasından dolayı çok mutlular” diye konuştu.

Hancığaz Mahalle Muhtarı Hamza Tunçbulan ise emeği geçen herkese teşekkür etti.

BİHA

11 May 2021 - 15:10 - Belediye



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi