Birecik’te de Urfa Kart dönemi başladı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, bu kez Birecik’te Urfa Kart dönemini başlattı. Uygulamanın tüm Birecik halkına hayırlı olmasını dileyen Nihat Çiftçi, ilçedeki tüm araçların yenilendiğini belirtti.

Toplu taşımada Türkiye’nin en ucuz ve en kaliteli hizmetini vermesi nedeniyle ulusal ve uluslararası alanda 4 farklı dalda ödüle layık görülen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, aynı hizmeti bu kez tüm ilçelere yayıyor.

Geçtiğimiz aylarda Siverek ile başlayan ve ardından Ceylanpınar’la devam eden toplu taşımada dönüşümün adresi bu kez Birecik oldu. Birecik’te Urfa Kart dönemini başlatarak 13 yeni aracın dönüşümünü gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi sayesinde Birecikliler artık daha rahat, konforlu ve güvenilir ulaşım yaşayacak.

BAŞKAN ÇİFTÇİ: HALKIMIZA HİZMETİNİN EN İYİSİNİ SUNMANIN GAYRETİ İÇERİSİNDEYİZ

Dönüşümü gerçekleşen araçların ve Urfa Kart uygulamasının tüm Birecik halkına hayırlı olmasını dileyen Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, “İlk olarak Siverek’te 55 ve Ceylanpınar’da 6 aracımızın dönüşümünü sağlayarak Urfa Kart uygulamasını başlattık. Şimdide sıra güzel ilçemiz Birecik’te. Bizim buradaki tek gayemiz halkımıza hizmetin en iyisini sunmaktır. Çünkü halkının refahını vizyon edinen Büyükşehir Belediyesi kadrolarımızla tüm ilçelerimize yepyeni projeler sağlıyoruz. Çalışan ve şehrini seven Büyükşehir Belediyesi kadroları olarak hizmetlerimize dur durak demeden devam ediyoruz” dedi.

Öte yandan Birecik’te faaliyete başlayan 13 yeni araç klimalı ve engelli vatandaşlara uyumlu olup, araçlar 24 saat esası ile kamera sistemiyle takip edilecek.

AJANS URFA

09 Nis 2018 - 11:19 - Belediye



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi