Beyazgül’den Ceylanpınar’a müjde

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Beyazgül, Ceylanpınar ilçesine park yapacaklarının müjdesini verdi.

CEYLANPINAR- Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Ceylanpınar’da yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Başkan Beyazgül, Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, AK Parti Ceylanpınar İlçe Başkanı Abdulcelil Doğantekin ve ilgili birim müdürleriyle Ceylanpınar ilçe merkezinde yapımı tamamlanan ve yapım aşamasında olan çalışmaları inceledi.

Ziyaretleri kapsamında ilk olarak bitki üretim serasını inceleyen Başkan Beyazgül, daha sonra Ceylanpınar Sanayi Sitesi ve kooperatifini ziyaret ederek sanayi esnafıyla bir araya geldi.

Başkan Beyazgül, birlikte çalışarak tüm sorunları çözüme kavuşturmayı hedeflediklerini belirterek, şunları söyledi.

“İlçe Belediye Başkanımızdan gelen talep doğrultusunda Ceylanpınar’da bitki üretim serasının kurulmasında destek vererek Ceylanpınar ilçemizin yeşillenmesi için elimizi taşın altına koyduk. Şu anda Ceylanpınar kendi çiçeğini üretecek seviyeye geldi. Ceylanpınar’ın bir eksikliği olduğunu düşünmüyorum. Bakanlık için de dosyalarını hazırlamaları halinde hep birlikte Allah’ın da izniyle Ankara’da çözüme kavuşturacağız. Ceylanpınar’da ilçe merkezi ve kırsal yollarımızı yapıyoruz. Beton yollarımızı yapıyoruz. İlçemize verdiğim park sözü için çalışmalara ise hemen başlayacağız.”

Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, Beyazgül’e taleplerinin çözümü noktasında göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti.

BİHA

#

02 Oca 2022 - 16:11 - Belediye



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.

01

Hakkım varsa haram olsun - Otobüs ücretlerini 3,5 tl ye çıkaracağına asker, polis i bedavaya taşımaktan vazgeçin. Öğretmenlere indirim uygulamayın. Bune aymazlıktır. Zaten asker polisin arabaları var ne oluyorsa fakire garibana oluyor bu ülkede.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 02 Ocak 16:11

Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi