Beyazgül’den Çevik Kuvvet Kavşağı için açıklama!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfa-Diyarbakır yolunda yapım çalışmaları devam eden Çevik kuvvet Köprülü Kavşağında başlatılan çift taraflı yol açma çalışmalarını yerinde denetledi.

Beyazgül’den Çevik Kuvvet Kavşağı için açıklama!
Haber albümü için resme tıklayın

Şanlıurfa-Diyarbakır Karayolunda devam eden Çevik Kuvvet Köprülü Kavşağı çalışmalarında sona gelindi. Geçtiğimiz günlerde Şanlıurfa-Diyarbakır karayolu istikametinde Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yapım çalışmaları süren Çevik Kuvvet Köprülü Kavşağında mevcut tek yönlü yolu çift taraflı hale getirmek için 24 saat esaslı çalışmalar başlatılmıştı. Asfaltlama çalışmaları tamamlanan yolda incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, yol standartlarını kontrol ederek, yolun güvenlik standartlarına uygun hale getirme çalışmalarında başlatılan yol çizgi ve levha çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Teknik heyet ile çalışmalar hakkında istişarede bulunan Beyazgül’e Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Karayolları 9 Bölge Müdürü Ökkeş Ceylan, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mahmut Kırıkçı, Karayolları Bölge Müdürü, yüklenici firma yetkilileri ve teknik heyet eşlik etti.

Burada bir açıklamada bulunan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, “Karaköprü Belediye Başkanımız, genel sekreterimiz, teknik elemanlarımız, yüklenici firma ve karayolları bölge müdürü ile beraber bugün Çevik Kuvvet Kavşağındayız. Çevik Kuvvet Kavşağı, Allah nasip ederse bugün çift taraflı olarak açılacak. Bu arada gecikmeler oldu. İki tur gecikme oldu birincisi, Çevik Kuvvet kavşağı uzun süredir çok önemli olan Karaköprü ve Şanlıurfa’yı bağlayan ve buradan Diyarbakır yoluna gidiliyordu. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığının ilgi alanına girmiş olması nedeniyle çok fazla üzerinde durduk. Ulaştırma Bakanlığının bir projesi devamında Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin yol yapım işi olan bu yer gerek milletvekillerimiz gerek ilçe belediye başkanlarımız gerek ise bizim tarafımızdan da geldiğimiz belli çok yakın takip edildi, çünkü bu şehrin can damarı, boğazı bu nedenle de bir an önce yapılması gerekiyordu. Bugün buranın çift taraflı açılması Şanlıurfa bakımından önemli ve Şanlıurfa’ya hayırlı uğurlu olsun diyorum. Ama esas olan bir işimiz daha var oda; alt tüneller kısmının bağlanması ki tüneller kısmının da önemli bir kısmı tamamlanmış. Asfalt çalışmaları başlıyor, bundan sonra bu konunun da üzerinde durulacak. Gerek milletvekillerimiz gerek ise bizler bir an önce bu projenin hayata geçirmesini sağlayacağız. Burada sabaha kadar çalışıldı ve bugün bu nedenle de sabah saatlerinde asfaltı serilmiş oldu. Asfaltımız tamamen kuruduktan sonra ve yol çizgileri yapıldıktan sonra bu yol hizmete açılacaktır. Şehrimize hayırlı uğurlu olsun. Gecikmeler oldu bu gecikmeler bizi de üzdü ama nihayet bugün bu noktaya gelmiş olmamız da sevindiricidir” dedi.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ise, “Büyükşehir Belediye Başkanımız, genel sekreterimiz, karayolları genel müdürümüz, yüklenici firma ve Büyükşehir Belediyemizin tüm ekipleri ile birlikte şuan burada yapılan asfaltın öncelikle denetlemesini yaparak bugün inşallah burada ki trafiği açıyoruz ve böylelikle Şanlıurfa’nın büyük bir yükünü Büyükşehir Belediyemiz böylelikle kurtarmış olacak. Daha önce buradan, Abideden Diyarbakır istikameti açılmıştı ve diğer yön kapalıydı ve şuanda her iki taraf açılmış olacak bugün itibari ile böylelikle bu yol ağını rahatlatmış olacağız. Bugün yolu açıp burayı da Şanlıurfa’ya kazandırmış olacağız. Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve yüklenici firmaya sonsuz teşekkür ediyorum. Öncelikle Çevik Kuvvet Kavşağının Karaköprü’de olmasından dolayı bizler de bu konuda çok fazla sıkıntı çekiyorduk bunu aşmış durumdayız ve böylelikle Şanlıurfa rahatlamış olacak” diye konuştu.

BİHA

16 Haz 2020 - 10:57 - Belediye



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.

08

karaköprülü - HADİ ORDAN!başkanlık sana göre değil!İSTİFA İSTİFA İSTİFA İSTİFA İSTİFA İSTİFA ZEYNEL İSTİFA BAYDİLLİ İSTİFA CANPOLAT İSTİFA KUŞ İSTİFA düşün ulan bu kentin yakasından

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Haziran 10:57
07

Şanlıurfalı - 50 metrelik buluntu hoca bulvarı açılmış olsa idi trafikte bu rezillik yaşanmazdı. Sn. başkan kuş uçmaz kervan geçmez köylere 22 km.lik beton yol yapacağına dağ eteği- germuş yolu buluntu hoca bulvarını bitirsin.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Haziran 10:57
06

Sanli - Bunlar her bir şeridi açtıklarında açılışta yaparlar fatma şahin urfayi ilçe olarak alacakmış

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Haziran 10:57
05

Başkan - Ah Nihat ah keşke biraz söz dinleseydin. Neyse Zeynel başkan Kırıkçı başkan Ferit başkan Hicri bakan Karaca başkan ve daha neler neler. Urfa hak ettiğini yaşıyor. 3 saatlik Asfat için 2 gün trafik felç oldu.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Haziran 10:57
04

urfalıyam ezelden - gerçekten urfayı seviyor ve hizmet etmek istiyorsanız karaköprü ile il Jandarma arasındaki 50 metrelik çevre yolunu bitirin bakın trafik nasıl rahatlar üç ilçeyi birbirine bağlayacak yol

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Haziran 10:57
03

narlıkuyulu - ziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiirrrrrrrrrrrrrrtt sn. fatma şahin 3 tane köprülü kavşak bitirdi bu zibidiler trafiği felç etti. Baydilli sen git seyrantepeden çıkma ulan 50 metrelik buluntu hoca bulvarını açın

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Haziran 10:57
02

BÜyükşehir çalışmıyor neden çalışmıyor kuzey batı çevre yolu - Kuzey Batı Çevre Yolu Bu Kavşaktan Daha Eski Yıllardır İnşaat Halinde Sayın Başkan Halk Bunların Cevabını Beklıyor Çıkın Canlı Yayına Halka Hesap Verin Bu Memleketin Hali Ne Böyle Heryer Köstebek Yuvası Projeler Takip Edilmiyor Gününde Tamamlanmıyor 14 Aydır Görevdesiniz Daha Nihat Çiftçinin Projelerini Tamamlayamıyorsunuz 14 Aydır Şehire Kazandırdığınız Kendinize Ait Büyük Bir Projeyi Açıklayın Nihat Çiftçiyi Eleştirsekte Her Ne Kadar Allah Razı Olsun Urfa’Nın Kangrenleşmiş Bu Kavşak Gibi Konularına Neşter Attı Siz N’Aptınız 14 Aydır Urfa Halkı Bunun Cevabını Beklıyor Aylardır Memnun Değiliz Siz Ve Ekibinizden Büyükşehir Den Sayın Başkan Kuzey Batı Çevreyolu Hayati Can Damarı Teşkil Etmekte Sanayi Esnafı İçin Şehir İçi Trafiğin Rahatlariması İçin Bu Kavşakla Birlikte Kuzeybatı Çevreyolu Açılmadığı Takdirde Masanın Bir Ayağı Eksik Kalacaktır

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Haziran 10:57
01

İstifada bir hizmettir - Başkanlık size göre değil Beyazgül sizi aştığı aşikar ortada son yapılan anketlerde hiç bir belediye başkanı Urfa’dan sıralamaya giremedi Buda bizim 14 aydır ne kadar kötü yönetildiğimizi ortaya koyuyor gelen gideni aratır oldu Nihat çiftçiyi arar olduk bunlar 14 aydır göreve gelmişler halen şehire bir çivi çakmamışlar zerre değişim dönüşüm adına Urfa’da bir değişiklik yok Büyükşehir’i vasıfsız donanımsız liyakatsiz kadrolarla doldurursan kbkma ancak böyle bakakalırsınız hizmet yapamayıp ne günahımız vardı bunları seçtik verdiğimiz oyun karşılığını ne kadar alıyoruz ulaşım sağlık hersey skandal bu şehirde kendimiz elimizle edip buluyoruz seçimlerde ama bu defa akp hüsrana uğrayacaktır Urfa halkının duygularıyla oynayıp mağduriyetler yaşattığı için başta şehir hastanesi yalanı olmak üzere sorunlara duyarsız kalan toplumlar helak olmaya mahkumdur Urfalılar gözünü açmalı bunlara artık prim vermemeliler bıktık yeter batı illerine ödenmekten doktor dersen doktor yok şehir dersen gecekondu zihniyetiyle donanımsız insanlarla yönetiliyoruz Urfa’nın hakkı kesinlikle bu değil o koltukları boşuna işgal ediyorsunuz sizlerde farkındasınız beyler sayın Urfa belediye başkanları istifada bir hizmettir 14 aydır birşey yapamadığınız ortada istifa edin Urfa’nın önünü açın artık Urfa kimsenin keyfini bekleyecek kaybedecek zamanı yok başta Büyükşehir olmak üzere Urfa belediyelerine sayın Cumhurbaşkanı kayyum atamalı Urfa’da hizmet yok gelişim yok vurgun talan yandaşa hizmet var ancak !!!!!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Haziran 10:57

Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi