Belediyeden asfalt çalışması

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezi, ilçeler ve kırsal yollarda asfaltlama çalışmalarına belirlenen program dahilinde devam ediyor.

BüyükşehirBelediyesi basın biriminden yapılan bilgilendirmeye göre, Karaköprü ilçesi Atakent mahallesinde asfaltlama çalışmalarını tamamlanırken, Haliliye ve Eyyübiye ilçelerinde trafiği rahatlatmak amacıyla yol çalışmaları sürdürülüyor.

Haliliye ilçesi Ahmet Yesevi ve Konuklu Mahallelerinde çalışmalarına hız kazandıran belediye ekipleri, Konuklu Mahallesi 5015 ve 5025. sokaklarını asfalta hazırlarken 5088. sokakta ise yol yapım çalışmalarına devam ediyor. Ahmet Yesevi Mahallesi 9827. sokak ve Şehit Piyade Cuma Uçar sokağını genişleten ekipler, ŞUTİM spor Kompleksi içinde yer alan yolların yapımına başladı.

Diğer yandan Eyyübiye ilçesi Kadıkendi Mahallesi Briketçiler Sitesinde yol yapım çalışmalarına sürdüren ekipler, Büyükhancağız Mahallesi 6017. Caddeyi ve Evren Sanayi Kooperatifi içerisinde yer alan 21. caddeyi asfalta hazırlıyor. Ayrıca “Kito Deresi” olarak bilinen bölgede bir yandan kazı diğer yandan dolgu çalışmaları devam ediyor.

BÜYÜKŞEHİR AKÇAKALE YOLUNU GENİŞLETİYOR

Büyükşehir Belediyesi, Akçakale yolunda yaşanan trafik yoğunluğunun rahatlatmak amacıyla yol genişletme çalışmalarına devam ediyor. Şanlıurfa-Akçakale Yolu Kuyubaşı Kavşağı ile Çevreyolu Kavşağında bulunan 33 metrelik yolu genişleterek 50 metreye çıkaran Büyükşehir Belediyesi ekipleri, ayrıca yol genişletme çalışmaları kapsamında duvarını geri çektiği Eyyübiye Kampüsünde yer alan duvarı da yeniden inşa ediyor.

AJANS URFA

03 Şub 2018 - 11:09 - Belediye



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi