Bayramın son gününde de sahadaydılar

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı'nın son gününde de çöp konteynerlerini, kurban satış alanlarını dezenfekte etti.

Pandemi sürecinden dolayı vatandaşların sağlığını ön planda tutan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı ekipleri, Kurban Bayramının dördüncü ve son gününde de dezenfekte çalışmalarını sürdürdü.

İlaçlama ekibi, kurban kesim alanı olarak belirlenen tüm alanlardaki mazgallar, su giderleri, çöp konteynerlerini, kurbanlıkların asıldığı kesim mekanizmaları ve kurban atıklarının toplanacağı römorkların tamamının ilaçlayarak hijyenik hale getirdi.

VEKTÖRLE MÜCADELE ÇALIŞMALARI DA SÜRÜYOR

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ekipleri ayrıca Şanlıurfa kent merkezi ve kırsal mahallerdeki; dere yatakları, rögarlar, fosseptik çukurlar, yağmur suyu kanalları, su biriken bodrum katları ve atık depolama alanlarında düzenli olarak ilaçlıyor.

106 personel ve 32 araç 6 arazöz 4 traktör ile çalışmalarını titizlikle sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, düzenli olarak alan taraması yaparak vektörle mücadelesini kararlıkla sürdürüyor.

BİHA

#

23 Tem 2021 - 19:04 - Belediye



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi