Başkan Kuş öğrencileri sevindirdi

Eyyübiye Belediye Başkanı Kuş, kitap otağlarında eğitim gören öğrencileri hediyelerle sevindirdi.

Başkan Kuş öğrencileri sevindirdi
Haber albümü için resme tıklayın

EYYÜBİYE - Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, İl Milli Eğitim Müdürü Fevzi Kurt’la belediyeye bağlı kitap otağlarında eğitim gören öğrencileri ziyaret etti. Ziyarette Başkan Kuş, öğrencilere eğitim seti hediye etti.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, ilçede eğitim gören öğrencilerle sık sık bir araya geliyor. Bu kapsamda Başkan Kuş, ilçedeki kitap otağında sınavlara hazırlanan gençlerle bir araya geldi. Öğrencilerle yakından ilgilenen Başkan Kuş, LGS sınavına hazırlananlara eğitim seti hediye etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Fevzi Kurt ile kitap otağlarını gezdiklerini belirten Kuş, “2022 yılı sonu itibari ile evlatlarımıza en az 3 kitap otağı kazandıracağımızın sözünü veriyoruz. Çocuklarımız her şeyin en güzelini hak ediyor. Eyyübiye Belediyesi olarak bütün gayretlerimizi evlatlarımız, çocuklarımız için seferber etmeye devam edeceğiz” ifadesini kullandı.

BİHA

#

01 Ara 2021 - 12:54 - Belediye



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi