Balıklıgöl’de ilahi dinletisi

Her yıl binlerce yerli ve yabancı turistin uğrak mekânı olan Dünyanın ''en büyük doğal akvaryumu'' konumundaki Balıklıgöl Platosu’nda muhteşem bir ilahi dinletisine ev sahipliği yaptı.

Tüm Türkiye’de tam kapanma dolayısıyla uygulanan tedbirler kapsamında evlerinden çıkamayan vatandaşlara sosyal medya platformları üzerinden izleyebilecekleri bir ilahi dinletisi sunan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi dinleyenleri mest etti.

Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunan Kültür ve Turizm Daire Başkanlığı Konservatuvar Şube Müdürlüğü “Urfa Ahengi Topluluğu” tarafından seslendirilen birbirinden duygulu ilahiler dinleyenlerin yüreğine dokundu, ruhunu dinlendirdi.

Gündüzü ayrı gecesi ayrı bir görsel şölen sunan Balıklıgöl’de gerçekleştirilen ilahi dinletisine eşlik eden semazenlerin gösterisi dinletiye ayrı bir tat kattı.

Ramazan ayının maneviyatının en fazla hissedildiği Şanlıurfa’da pandemiye rağmen dijital belediyecilik kapsamında sosyal medya aracılığıyla ilahi dinletisini vatandaşlar güvenli bir şekilde evlerinden rahat bir şekilde dinledi.

BİHA

#

06 May 2021 - 16:45 - Belediye



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi