Aksoy müjdeyi verdi: Ankara temaslarımız sonucu...

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, Bozova Gençlik Merkezi öğrencilerini misafir etti. Açıklama yapan Aksoy, "Ankara temaslarımız sonucunda ilçemize kazandıracağımız, Yeni Gençlik Merkezi ve Yarı Olimpik Yüzme Havuzumuzun yapımına da kısa sürede başlayacağımızın müjdesini ben buradan bizi ziyaret eden gençlerimize vermek istiyorum" dedi.

Aksoy müjdeyi verdi: Ankara temaslarımız sonucu...
Haber albümü için resme tıklayın

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, gösterdiği yakın ilgi ve desteklerle de gençlere sevgisini hissettiriyor.

Aksoy’a teşekkürlerini iletmek amacıyla ziyaret eden gençler, "Başkanımızın hem maddi hem de manevi olarak her zaman yanımızda oldu. Bizlerden desteğini hiçbir zaman esirgemiyor. Biz onu bir abimiz olarak görüyoruz ve her ne ihtiyacımız olursa kendisine rahatlıkla iletebiliyoruz. Tüm vatandaşlara olduğu gibi kapısı bize de her zaman açık, bu nedenle biz Gençliğin Abisi Suphi Aksoy’a çok teşekkür ederiz" dedi.

Gerçekleştirilen ziyaret dolayısıyla memnuniyetini dile getiren Aksoy, “Geleceğimizin teminatı gençlerimiz bugün bizi ziyarete geldiler. Göreve geldiğimiz günden bu yana abileri olarak gençlerimizin hep yanında oldumve bundan sonra da yanlarında olmaya devam edeceğim. Gençlik Merkezi veBelediyemiz arasında imzaladığımız protokol ilekara kalem, yağlı boya, atletizm, el sanatları ve daha bir çok branştagençlerimize sponsor olarak gelişimlerini desteklemeye devam ediyoruz. Ankara temaslarımız sonucunda ilçemize kazandıracağımız, Yeni Gençlik Merkezi ve Yarı Olimpik Yüzme Havuzumuzun yapımına da kısa sürede başlayacağımızın müjdesini ben buradan bizi ziyaret eden gençlerimize vermek istiyorum. Ben her zaman söylüyorum ve söylemeye de devam edeceğim. Gençlerimiz bizim için önemli ve biz her zaman gençlerimizin yanındayız. Gerçekleştirmiş oldukları nazik ziyaretleri dolayısıyla gençlerimize ve öğretmenlerimize teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim" diye konuştu.

Ziyaret sonrası gençlerle hatıra fotoğrafı çekinen Aksoy, kapısının her zaman açık olduğunu dile getirerek genç misafirlerini yolculadı.

BİHA

10 Oca 2020 - 09:32 - Belediye



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi