Urfalı askerden acı haber!

Bitlis'te görev yapan Şanlıurfalı Uzman Erbaş Ömer Çiftçi'nin yaşadığı rahatsızlık sonucu tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiği öğrenildi.

'Şanlıurfa'ya bugün Van'dan acı haber geldi.

Bitlis'te görev yapan Şanlıurfalı Uzman Erbaş Ömer Çiftçi'nin bir haftadır yaşadığı rahatsızlık sonucu 1 haftadır Van'da tedavi gördüğü ve bugün hayat mücadelesine yenik düştüğü öğrenildi. Genç yaşta hayatını kaybeden Uzman Erbaş Çiftçi'nin acı haberi ailesini derinden üzerken Şanlıurfa Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mehmet Yavuz bir taziye mesajı yayımlayarak "Bitlis’te görevli Eyyubiye'li Uzman Erbaş Ömer Çiftçi, amansız bir hastalık sonucu bir haftadır tedavi gördüğü Van'daki hastanede hayatını kaybetmiştir. Uzman Erbaşı'mıza Allah'tan rahmet ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz" dedi.

BİHA

20 Şub 2021 - 21:07 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.

01

Neytullah - Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşAllah

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Şubat 21:07

Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi