Urfa’da korkunç olay! Kendisini ağaca astı

Şanlıurfa’da intiharların ardı arkası kesilmiyor. Eyyübiye'de 24 yaşındaki bir genç kendisini ağaca asarak yaşamına son verdi.

Olay, Eyyübiye ilçesine bağlı Hacı Bayram Mahallesi’nde yaşandı. İddiaya göre mahalle sakinleri sabahın erken saatlerinde bir gencin ağaca iple asılı halde olduğunu gördü. Vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Ekiplerin yaptığı kontrollerde gencin yaşamını yitirdiğini belirledi.

Polis olayla ilgili araştırma başlatırken ağaçta asılı olan şahsın Ethem S. (24) olduğu tespit edildi. 24 yaşındaki gencin cansız bedeni otopsi işlemleri için Şanlıurfa Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

BİHA

17 Eyl 2021 - 10:53 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.

01

Eyyüp - Urfa evlatlarına sahip çık memleketin kaymağını yiyenler yatırım yapın

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Eylül 10:53

Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi