Urfa'daki hastanede gergin anlar: Zarar verdiler (Güncellendi)

Şanlıurfa'da kaza sonucu getirildiği Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayatını kaybeden vatandaşın yakınları çevreye zarar verdi.

Urfa'daki hastanede gergin anlar: Zarar verdiler (Güncellendi)
Haber albümü için resme tıklayın

Şanlıurfa'da meydana gelen olayda, Remzi G. isimli vatandaş, geçirdiği kaza sonucu yaralı olarak Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Harran'dan gelirken Facebook'ta canlı yayın yaptığı sırada kazanın yaşandığı öne sürülürken, Remzi G., yapılan müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Remzi G.'nin yaşamını yitirdiğini öğrenen ve sinir krizi geçiren yakınları, tepki göstermeye başladı.

Tepkilerin büyümesi ile birlikte Remzi G.'nin bazı yakınları hastane çevresine zarar verdi.

Bölgeye polis ekipleri sevk edilirken, ağıt yakan Remzi G.'nin yakınlarını vatandaşlar sakinleştirmeye çalıştı.

AJANS URFA

16 May 2020 - 13:53 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.

02

Yalan dünya - Allah sabır versin. Lakin acıyı yaşayabilmek de olgunluktur erdemliktir. Kapının pencerenin kırılması kimseye bişey kazandırmaz. İnne lillah ve İnne ileyhi raciun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Mayıs 13:53
01

Gani Güneş - Hastaneye ne gibi bi zarar verildi Allahtan Korkmaz cammı kırıldı kapımı kırıldı hangi zarardan bahsediyorsun sizinle mahkemede görüşürüz artık

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Mayıs 13:53

Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi