Urfa'da şok iddia: Çocuğu kemerle dövdü!

Şanlıurfa'da iddiaya göre; KADER'deki kursta yaramazlık yaptığı için evine gönderilen çocuğun babası, kursa gelerek bir çocuğu darp etti.

Urfa'da şok iddia: Çocuğu kemerle dövdü!
Haber albümü için resme tıklayın

Şanlıurfa'daki olayda iddiaya göre; bir baba oğlunun Kur'an-ı Kerim kursundaki arkadaşını darp etti.

Karaköprü'deki Kur'an Aşıkları Derneğinde (KADER) meydana gelen olayda 12 yaşındaki A.B.K.'nın arkadaşının babası tarafından darp edildiği öne sürüldü.

İddiaya göre F.B. isimli babanın çocuğu, KADER'de ders gördüğü sırada yaramazlık yaptığı için evine gönderildi. Eve giden çocuk, babasına kendisini dövdüklerini söyledi.

Bunun üzerine sinirlenen baba F.B., oğlununun katıldığı kursa geldi ve burada oğlunun gösterdiği A.B.K.'yı kemerle ve yumrukla darp etti.

Yaşanan olay kurstakilerin araya girmesiyle durulurken, A.B.K.'nın ailesi önce hastaneye giderek darp raporu aldı, daha sonra da Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubeye giderek F.B. hakkında şikayetçi oldu.

Emniyet ekipleri, çocuğu darp ettiği iddia edilen şahıs hakkında işlem başlattı.

BİHA

10 Tem 2019 - 18:15 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi