Urfa'da silahlı kavga! 1 ölü 9 yaralı (GÜNCELLENDİ)

Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde husumetli iki aile arasında çıkan silahlı kavgada, 1 çocuk hayatını kaybederken 8 kişi yaralandı.

Olay, sabah saatlerinde Hilvan İlçesi Gölcük Mahallesi'nde meydana geldi.

İddiaya göre, aralarında husumet olan Aktaş ve Akdemir aileleri, tarlalarının içinden geçen sulama borularının sökülmesi nedeniyle tartıştı.

Her iki ailenin yakınlarının da katılmasıyla büyüyen tartışma, silahlı kavgaya dönüştü. Tabanca ile tüfeklerin kullanıldığı kavgada, kurşun ve saçmaların isabet ettiği 1'i çocuk 8 kişi yaralandı.

Yaralılar, ihbarla olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Hilvan ve Şanlıurfa'daki hastanelere kaldırıldı.

YARALILARIN İSİMLERİ

Yaralılardan durumu ağır olan 5 yaşındaki Cizre Akbalık Hilvan Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, 39 yaşındaki Abdulkadir Akbaş Harran Üniversitesi Hastanesi’ne, 14 yaşındaki Saim Akbaş ve 27 yaşındaki Mehmet Ali Akbaş Eyyübiye Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne, 37 yaşındaki Ömer Akdemir ile 10 yaşındaki Mehmet Emin Akdemir Mehmet Akif İnan Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Hafif yaralanan Mustafa Akdemir, İsa Akdemir ve Meral Akdemir ise yapılan müdahalenin ardından özel araçlar ile çevre hastanelere kaldırıldı.

Alınan bilgiye göre, 5 yaşındaki Cizre Akbalık kaldırıldığı hastanede doktorlar tarafından yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Jandarma ekipleri, mahallede güvenlik önlemlerini artırırken, kavgaya karıştığı belirlenen bazı kişiler gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

AJANS URFA

05 Haz 2019 - 13:43 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.

07

Legal - Şimdi o beş yaşındaki çocuğun bu olaylarla ne ilgisi vardı

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Haziran 13:43
06

Urfalı - Bu nasıl mantık gideceğimiz yer iki metre değermi arazi mal mülk için ey insanoğlu

Kendine gel üzerimize iki kürek toprak atacaklar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Haziran 13:43
05

Mehmet Ben - Ha bide bunu söyleyeyim Tapulaşma yüzünden binlerce kişi öldürüldü Tapu Müdürlüğü veya Kaymakam tarafından teftiş edilmediğinin ortaya çıkıyor biran evvel el atılması gerekli insanlık adına

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Haziran 13:43
03

Mehmet - Allah akıl fikir versin. Bu nasılsın bir cahlet. Tarlanızda batsın, insanlığınızda. İnşAllah bu memleketten en kısa sürede kurtulacam. Neymiş peygamberler şehri!! İnsanlar gelip burda yaşayınca anlıyormuş; bu şehire neden çok peygamber gönderilmesinin...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Haziran 13:43
02

İsa - Sistem bozuk +toplum bozuk=kalp kırma kavga cinayet

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Haziran 13:43
01

Mehmet Ben - Artık cinayet vb. Şeyler normal olmuş çünkü devlet tarafından insan güvenliği sağlanılmamakta yazıklar olsun içimdeki insan sevgisine

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Haziran 13:43

Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi