Urfa'da hırsızlık şoku! Çarşaflı hırsız girdiği evde uyuya kaldı!

Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde yaşanan hırsızlık olayı akıllara durgunluk verdi. Kadın çarşafı ve peçesi giyen Suriyeli bir hırsız girdiği evde uyuya kaldı. Ev sahibine yakalanan hırsız polise teslim edildi.

Olay, Akçakale ilçesinde merkez Hürriyet Mahallesi Bahçe sokakta meydana geldi. Gece saatlerinde fark edilmemek için kadın çarşafı ve peçesi giyen madde bağımlısı genç hırsız bir eve girdi. Eve girmeden önce madde aldığı iddia edilen hırsız, evde yaşayanlar uyuduğu esnada evde bulunan cep telefonlarını topladı. Cep telefonlarını topladıktan sonra evden çıkmaya hazırlanan olduğu yerde uyuya kaldı. Uyuya kalan hırsız sabah saatlerinde uyanan ev sahibi yakaladı.

Evinde çarşaflı ve peçeli yabancı birini görünce büyük şok yaşayan ev sahibi durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler Suriyeli hırsızı gözaltına aldı.

BİHA

22 Eyl 2021 - 11:40 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.

02

Burdan yak - Cinayet, yaralama, hırsızlık. Bizimkiler bize yeterdi. Şimdi Suriyeliler var birde. Gittikçe güvensiz bir şehir oluyor urfa.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Eylül 11:40
01

Bozan - Ne yapsın belki dışardarda kalmış...uykusu geldi kalkıp bir eve sığınıp uyudu

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Eylül 11:40

Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi