Urfa'da camide hırsızlık yapan şahıs yakalandı!

Şanlıurfa’nın Karaköprü İlçesinde 1 haftada 2 hırsızlık olayına karışan şahıs, Bozova'da yakalandı.

Karaköprü ilçe sınırlarında bulunan Hz. Ebubekir Sıddık Camii’nde bir haftada iki kez hırsızlık olayı yaşanmıştı.

Camide, piyasa değeri 10 bin TL civarında olan kablolar ve alemlerin çalındığını kaydeden bir vatandaş, hırsız veya hırsızların yakalanması için yetkililere çağrıda bulunmuştu. Hırsızlık olayının gündeme gelmesi ile harekete geçen emniyet güçleri, şahsın yakalanması için çalışma başlattı.

Şüpheli şahsın kimliğini tespit eden ekipler, 2 hırsızlık olayına da karışan şahsı Bozova'da yakaladı. Şahıs, ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı. Emniyette suçunu itiraf ettiği öğrenilen şahıs, nöbetçi mahkemeye sevk edildi.

BİHA

13 Eyl 2020 - 13:08 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi