Şanlıurfalı korucu yardıma giderken canından oldu!

Şanlıurfa Havaalanı yolu üzerinde arıza yapan bir aracın yardımına giden korucu, araba çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Şanlıurfalı korucu yardıma giderken canından oldu!
Şanlıurfalı korucu yardıma giderken canından oldu!
Haber albümü için resme tıklayın

Kaza, sabah saatlerinde Şanlıurfa- Diyarbakır yolu üzeri havaalanı yakınlarında meydana geldi.

İddiaya göre 39 yaşındaki Mehmet Müjde isimli Şanlıurfalı korucu, yolda seyir halindeyken sürücüsünün adı öğrenilmeyen 63 ZT 133 plakalı otomobil aracın arıza yaptığını fark etti. Korucu Müjde, az sonra başına geleceklerden habersiz yardım için 01 VAD 59 plakalı kamyonetle arızalanan otomobilin yanına park etti. Müjde, otomobil sürücüsüne yardım için kamyonetten indi. Bu sırada, Şanlıurfa yönünden gelen Mehmet Ö. yönetimindeki 54 AB 840 plakalı hafif ticari araç, önce yol kenarında park halindeki arızalı otomobile, ardından da güvenlik korucusu Mehmet Müjde'ye çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan Müjde, yaklaşık 50 metre yükseklikten şarampole düşerek şehit oldu. Aracının içerisinde bulunan arkadaşı Bilal Yeşil de yaralandı. İhbar üzerine olay yerine jandarma, sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri korucu Müjde'nin hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralı 1 kişi ise ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, savcı da olay yerinde incelemelerde bulundu. Haberi duyan yakınları olay yerine koştu. İl Jandarma Komutanı Albay Nuri Öztürk de bölgeye giderek Müjde'nin yakınlarına başsağlığı diledi.

KAYIP TABANCAYI ARADILAR

Hayatını kaybeden güvenlik korucusu Müjde'nin üzerinde taşıdığı ruhsatlı tabanca da kaza anında kayboldu. Jandarma ve Müjde'nin yakınları çevrede arama yaptı ancak tabanca bulunamadı. Olay yerinde savcının incelemesinin ardından Mehmet Müjde'nin cenazesi, otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Müjde'ye çarpan hafif ticari aracın sürücü Mehmet Ö. gözaltına alındı, soruşturma sürdürülüyor.

Öte yandan Korucu Müjde, bugün ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından asri şehitlik mezarlığına defnedilecek.

AJANS URFA

08 Kas 2017 - 06:18 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi