Şanlıurfa’da toplu taşıma araçları denetlendi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri, şehir içi toplu taşıma araçlarında denetim yaptı.

Şanlıurfa’da toplu taşıma araçları denetlendi
Şanlıurfa’da toplu taşıma araçları denetlendi
Haber albümü için resme tıklayın

Kent genelindeki denetim faaliyetlerini sürdüren Büyükşehir Belediyesi Trafik Zabıta ekipleri, Şanlıurfa merkez ve ilçelerinde toplu taşımaaraçlarına yönelik denetleme gerçekleştirdi.

Denetlemelerde toplu taşıma araçlarını kullanan vatandaşlarından gelen şikayet ve istekleri de göz önünde bulunduran Büyükşehir Belediyesi Trafik Zabıta ekipleri, kentte bulunan dolmuş, halk ve belediye otobüslerinde klima, çalışma karnesi, kılık kıyafet, cam film ve sigara denetimini yaparak şoförlere gerekli ceza işlemi ve uyarılarda bulundu.

BİHA

08 Kas 2019 - 13:20 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi