Şanlıurfa’da aranan 5 şahıs yakalandı!

Şanlıurfa’da haklarında dolandırıcılık ve görevi kötüye kullanma iddiasıyla aranan 5 şahıs gözaltına alındı.

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şubesi Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, dolandırıcılık, görevi kötüye kullanma ve çeşitli suçlardan yakalama kararı bulunan şahıslara yönelik operasyon düzenlendi. Operasyona ilişkin 5 şahıs gözaltına alındı. Ekipler tarafından Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürülen şahıslar, alınan sağlık raporunun ardından adliyeye sevk edildi.

BİHA

02 Şub 2021 - 11:18 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.

01

Çal davulcu çal - Kanunlar güncellenmedikçe bu tür olaylar bitmez. Boşyere asker polis yoruluyor. Batıda en ağır cezalar bizde en hafif cezalar.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 02 Şubat 11:18

Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi