Şanlıurfa Organize Sanayi'de patlama! Can kaybı var

Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi'nde Yem Fabrikası için çalışmalar yürüten kepçe operatörü dinamit patlaması sonucu hayatını kaybetti.

Şanlıurfa Organize Sanayi'de patlama! Can kaybı var
Şanlıurfa Organize Sanayi'de patlama! Can kaybı var
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Olay, öğle saatlerinde 2'nci Organize Sanayi Bölgesi'nde yapımı devam eden bir Yem Fabrikası inşaat alanında meydana geldi.

İddiaya göre fabrikanın temel kazısını yapan iş makinesi operatörü Bedir Obuz, inşaat alanında çalıştığı sırada büyük bir gürültüyle patlama meydana geldi. Patlamada kepçenin içerisine fırlayan kaya parçacıkları, operatörün başına ve yüzüne isabet etti.

(Geriye bu fotoğrafı kaldı)

Kanlar içerisinde kalan Obuz’u gören diğer işçiler durumu polis, sağlık ve itfaiye ekiplerine bilgi verdi.

İhbarla olay yerine giden sağlık görevlileri, müdahalede bulunduğu kepçe operatörünün hayatını kaybettiğini belirledi. Güvenlik görevlileri bölgede geniş güvenlik önlemi alırken, bomba imha uzmanları da olay yerinde incelemede bulundu.

Polisin incelemesinde inşaat alanında kayaları parçalamak için daha önceden konulduğu tahmin edilen bir dinamitin patlamaya neden olduğunu belirtildi. Patlamada ölen operatörün Bedir Obuz'un cenazesi olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

AJANS URFA

12 Eki 2018 - 07:52 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi