Şanlıurfa'da vahşet! Kediyi işkence ile öldürdüler

Haliliye'de bir kedi iddiaya göre kaldırım taşı ile öldürüldü. Hayvansever grup Pati Şanlıurfa duruma "Yeter artık" diyerek tepki gösterdi.

HALİLİYE- Şanlıurfa'nın Haliliye İlçesi'nde hayvana şiddet olayına bir yenisi daha eklendi.

Yenişehir Mahallesinde iddiaya göre bir kedi bir yada birileri tarafından kaldırım taşı ile işkence edilerek yaralandı. Kanlar içinde kalan kedi bir markete sığındı ancak duyarlı vatandaşlar tarafından veterinere götürülemeden can verdi. Kedinin yaşadığı vahşeti sosyal medyadan gündeme taşıyan gönüllü hayvanseverlerin oluşturduğu Pati Şanlıurfa sayfası "Yeter artık" diyerek hayvan katliamlarının son bulmasını istedi.

Kedinin kanlar içindeki görüntüsü yürek burkarken, şüpheli yada şüphelilerin bulunması ve gerekli cezayı alması istendi.

BİHA

23 Eki 2021 - 21:16 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi