Şanlıurfa'da Suriyeli gerginliği: Mahalleyi terk ediyorlar

Şanlıurfa'da dün iki kişi arasında yaşanan kavga bugün de sürdü. Bir grubun Suriyelilerin işyerine saldırma girişimi nedeniyle Suriyeliler bugün polis eşliğinde mahalleyi terk etmeye başladı.

Olay Eyyübiye İlçesi Komiser Şakir Caddesinde yaşandı.

İddiaya göre, 2 kişi arasında bilinmeyen bir nedenden tartışma çıktı. Tartışmanın alevlenmesiyle olay, tekmeli-tokatlı kavgaya dönüştü. Kavgada 1 kişi yaralandı. Kavganın taraflarının Suriyeli ve Urfalı bir vatandaş olduğu iddia edildi.

Yaralı vatandaş hastaneye kaldırılırken gerginlik bugün de sürdü.

Öğle saatlerinde bir grup, Suriyelilerin iş yerlerine saldırmak istedi. Olay yerine giden polis ekipleri grubu dağıtırken Suriyeliler de tek tek kepenk kapatmaya başladı. Gerginliğin tırmanmaması için Suriyelilerin polis eşliğinde mahalleyi terk ettiği görüldü.

AJANS URFA

03 Ağu 2019 - 14:54 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi