Şanlıurfa'da sokak düğünü cezasız kalmadı!

Koronavirüs tedbirleri kapsamında yasak olmasına rağmen Şanlıurfa'da düğün yapanlara ceza yazıldı.

Şanlıurfa'da yasakları çiğneyenlere ceza yağmaya devam ediyor.

İçişleri Bakanlığı, düğünlerle ilgili bir genelge yayınladı. Genelgede; sünnet düğünü, sokak düğünü, kına gecesi, nişan ve benzeri etkinliklere izin verilmeyeceği, düğün ve nikahların ise belirlenen mekanlarda en fazla 1 saatte tamamlanacağı bildirildi. Halay çekmek de yasaklar arasında yer aldı ancak Şanlıurfa'da dün akşam Haliliye İlçesi Devteşti Mahallesi'nde yasağa rağmen sokak düğünü yapıldığı görüldü. Vatandaşlar duruma tepki göstererek polise ihbarda bulundu.

Bugün düğün evine giden polis ekibi,N.Y. iisimli şahsa 3 bin 150 TL'lik ceza yazdı.

Yasaklara uymayanlara Umumi Hıfzıssıhha Kanununun 282'nci maddesi gereğince idari para cezası verilmes kararlaştırılmıştı.

BİHA

16 Eyl 2020 - 20:09 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi