Şanlıurfa'da silahlı kavga! Ölü ve yaralılar var

Şanlıurfa'nın Eyyübiye İlçesi'nde iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 1'i ağır 6 kişi de yaralandı.

Olay, ilçeye bağlı Yakubiye Mahallesi'ndeki Yakup Kalfa İlkokulu yanında meydana geldi.

İddiaya göre iki grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı başlayan tartışma yumrukların ve silahlı konuştuğu kavgaya dönüştü. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine giden polis ekipleri kavgayı sonlandırırken sağlık ekipleri de 6 kişinin yaralandığını, 30 yaşındaki Mahmut Kama'nın ise olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

Yaralılardan İsa Kama'nın (51), Mustafa Kama (23), Muhammed Kama (35), Emre Kama (25), Mustafa Kama (52) ve Serkan Kama ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. İsa Kama'nın sağlık durumunun kötü olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

BİHA

17 Şub 2021 - 21:25 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.

03

Ekrem - ölü sayısı 2 oldu isa kamada vefat etti yazık çok yazık

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Şubat 21:25
01

@herbklogolmayinnnn - Bilip bilmeden yorum yapmayın abartiymis.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Şubat 21:25

Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi