Şanlıurfa'da silahlı çatışma! Yaralılar arasında çocuk da var

Şanlıurfa'nın Eyyübiye İlçesi'nde iki grup arasında çıkan silahlı kavgada aralarında çocuk, genç ve yaşlı bir kadının da bulunduğu 9 kişi yaralandı. Gözaltılar olduğu da öğrenildi.

Olay, bu akşam ilçeye bağlı Yakubiye Mahallesi'nde yaşandı.

İddiaya göre iki grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı silahlı çatışma çıktı. Mahallede korku dolu anların yaşandığı çatışma için polis ve sağlık ekiplerine ihbarda bulunuldu. Olay yerine giden polis ekipleri kavgayı sonlandırırken kavgada 9 kişinin yaralandığı öğrenildi. Yaralılardan 12 yaşındaki Halil Büyükoruç ile 15 yaşındaki İmam Büyüoruç, 18 yaşındaki Halil Büyükoruç, İbrahim Büyükoruç (37) ve Mustafa Büyüoruç (42) Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne; Adile Büyükoruç (80) ve Bakır Büyüoruç (50) Balıklıgöl Devlet Hastanesi'ne; İsmail Acıkaya (37), Mehmet Yıldız (24) da Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Polis kavgaya karıştığı tespit edilen kişileri gözaltına alırken, kavgayla ilgili soruşturmanın sürdüğü ve polis ekiplerinin mahallede tedbir amaçlı önlem aldıkları öğrenildi.

BİHA

03 Şub 2021 - 22:48 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi