Şanlıurfa'da milyonluk hırsızlık! 6 gün sonra fark edildi

Şanlıurfa'nın Karaköprü İlçesinde apartmana elini kolunu sallaya sallaya giren 3 şahıs, bir daireden 1 milyon TL değerinde mücevher ve altın çaldı. Hırsızların binaya giriş ve çıkış anları anbean güvenlik kameralarına yansırken, şahısların yakalanması için arama çalışmaları sürüyor.

Şanlıurfa'da milyonluk hırsızlık! 6 gün sonra fark edildi
Şanlıurfa'da milyonluk hırsızlık! 6 gün sonra fark edildi
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Şanlıurfa'da bir eve giren 3 hırsız, milyonluk mücevher ve altın çaldı.

17 Eylül Perşembe günü saat 13.40'da Karaköprü İlçesi Akpıyar Mahallesinde meydana gelen olayda, 3 şahsın, Çadırcı Apartmanına girdiği görüldü. Apartmana elini kolunu sallaya sallaya temkinli bir şekilde giren şahıslar, soymak için planladıkları eve yöneldi. Kimsenin olmadığını önceden öğrendikleri anlaşılan hırsızlar, hiçbir zorlama olmadan girdikleri evde ne var ne yok aldı.

MÜCEVHER VE ALTIN ÇALDILAR

1 saat kaldıkları evde yaklaşık 1 milyon TL değerindeki mücevher ve altınları alan şahısların daha sonra ise planlı bir şekilde apartmandan çıktığı görüldü. Aynı anda girdikleri apartmandan şahıslardan birinin önce çıktığı ve sola gittiği, diğer 2 şahsın da dakikalar sonra çıktığı ve sağa doğru gittiği anlar ise kaydedildi.

İşte, güvenlik kameralarına anbean yansıyan o anlar:

EV SAHİBİ 6 GÜN SONRA FARK ETTİ

Ev sahibi ise altın ve mücevherlerin çalındığını 6 gün sonra fark etti. Hırsızların eve girdiğini anlaması üzerine Karaköprü Emniyet Müdürlüğüne giden ev sahibi, şikayette bulundu. Ekipler, güvenlik kameralarına yansıyan görüntüler ile hırsızları yakalamak için başlattıkları soruşturmayı sürdürüyor.

Öte yandan, kimliği tespit edilemeyen hırsızların kadın kılığına girmiş olabilecekleri de tahmin ediliyor.

Mustafa ARISÜT-Özlem DİKMEN/AJANSURFA

27 Eyl 2020 - 11:45 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.

03

VAY BABO - NE kadar malı varmışki çalındığını 6 gün sonra farkediyor

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Eylül 11:45
02

AH ANAM - Malının çok olması hırsızı haklı yapmıyor

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Eylül 11:45
01

Vay a cevap - Sen her gün evindeki eşyayı mi sayıyorsun , biraz insan olsak keşke ayıp ayıp

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Eylül 11:45

Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi