PTT önündeki yoğunluğu çevik kuvvet dağıttı! (Güncellendi)

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin'in "PTT'ye gitmeyin, evinde bulunmayana ödeme yapılmayacak" uyarılarına rağmen, bu sabah Şanlıurfalılar soluğu yine PTT Şubelerinin önünde aldı. Koronavirüsün yayılma riskine karşı alınan önlemlere rağmen vatandaşların şubeye gitmesi üzerine çevik kuvvet, kalabalığı dağıttı.

PTT önündeki yoğunluğu çevik kuvvet dağıttı! (Güncellendi)
PTT önündeki yoğunluğu çevik kuvvet dağıttı! (Güncellendi)
Haber albümü için resme tıklayın

Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve kısa sürede birçok ülkede görülen koronavirüs, Türkiye'de de hızla yayılıyor.

Türkiye'de ve Şanlıurfa'da da virüse karşı önlemler alınırken, PTT şubelerinde yaşanan yoğunluk tepkilere neden oluyor. Kentte hemen hemen tüm PTT Şubeleri önünde aynı manzaralar görülürken, yoğunluğu azaltmak için 1000 TL’lik desteği alacak olan vatandaşların yeni uygulama ile PTT şubelerine gitmelerine gerek kalmadığı açıklanmıştı.

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Vefa Sosyal Destek Grupları aracılığıyla hak sahiplerine evde ödeme yapılacağını ve Kaymakamlıklarca görevlendirilen personellerin 1000 TL’lik yardımları hak sahiplerine evlerinde teslim edeceğini duyurdu. Dün gece sık sık uyarısını yenileyen Vali Erin'in çağrısına rağmen ise vatandaşlar soluğu yine PTT Şubelerinde aldı.

Sabah saatlerinde PTT Şubelerine giden vatandaşlar, PTT'lerin kapalı olduğunu görmelerine rağmen ısrarla beklemeye devam etti. Kalabalığın dağılmaması üzerine harekete geçen emniyet ekipleri, PTT'lerin açılmayacağını ve verilecek desteğin vatandaşların evlerine götürüleceğini kaydetti.

Ekiplerin ısrarı sonrası vatandaşlar evlerine gitmeye ikna oldu.

AJANS URFA

03 Nis 2020 - 10:28 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.

02

Mustafa ÇOBAN - Para için ölmek buna denir işte. Bunların yüzde seksenin maddi durumunu araştırın çok çok iyidir. Allah sizi bildiği gibi yapsın. Sayın valimiz evde oturun size getirilecektir diyor. Daha ne istiyorsunuz. Bana bir gün yetki verilse,bunların hepsinin yardımını iptal ederim. Bir virüslü orada olsa hepsine bulaşır. Devlete kurban alasınız.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 03 Nisan 10:28

Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi