Narlıdere Kavşağında feci kaza: Yaralılar var!

Karaköprü ilçesi Narlıdere Kavşağında meydana gelen kazada iki araç çarpıştı. Otomobilin takla attığı kazada 2 yaralı olduğu öğrenildi.

Narlıdere Kavşağında feci kaza: Yaralılar var!
Haber albümü için resme tıklayın

Kaza, Karaköprü İlçesi Narlıdere Kavşağında meydana geldi.

İddiaya göre, sürücülerin direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu 06 MFB 99 plakalı araç ile bir otomobil çarpıştı. Kaza anında aldıkları darbeler ile sürücülerin yaralandığı öğrenildi.

Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri tarafından sıkıştıkları yerden çıkarılan sürücüler, sağlık ekiplerine sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan yaralılar, ambulansla Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

AJANS URFA

13 Oca 2021 - 08:47 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.

02

Ticari araçlar tehlike saçıyor - Normalde ticari araçların trafikte hız limitleri normal otomobillere göre düşüktür. Ancak Urfa'da tam tersi işliyor. Ticariler bir yerlere yetişeceğim derken uçuyorlar resmen. Çoğunda amortisör bile yok makaslı ama ne kasis dinliyorlar ne ışık

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Ocak 08:47
01

Melik - Mısırın piramitleri dünkü çocuk sayılır. Artık onları Göbeklitepeyle anlatma zamanıdır

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Ocak 08:47

Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi