Lüks otomobil tırın altına girdi! 1 ölü 1 yaralı

Şanlıurfa-Gaziantep Otoyolunun organize gişelerine yakın feci bir trafik kazası meydana geldi. Yaşanan kazada bir kadın hayatını kaybederken bir kişi de yaralı olarak hastaneye sevk edildi.

Lüks otomobil tırın altına girdi! 1 ölü 1 yaralı
Haber albümü için resme tıklayın

Kaza, Şanlıurfa-Gaziantep Otoyolu üzerindeki Büyükalanlı Köyü civarında 22.00 sıralarında meydana geldi. Henüz adı öğrenilemeyen sürücünün kullandığı 34 KH 3184 plakalı Skoda otomobil bir anda kontrolden çıkarak önünde seyreden tıra çarptı. Otomobil çarpmanın etkisiyle adeta hurdaya dönüştü. Otomobilde bulunan iki kişi çevredekilerin yardımıyla bir türlü çıkarılamadı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yaptıkları kurtarma çalışmasının ardından yaralı sürücüyü sağlık ekiplerine teslim ederken, yan koltukta bulunan ve adı Perihan Çelikhan olduğu anlaşılan kadın hayatını kaybetti. Trafik bir süreliğine kapandı.

Yaralı, ambulansla Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastaneye sevk edildi. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Bilal KAPLAN / AJANS URFA

31 May 2017 - 20:35 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi