'Kız kaçırmaya çalıştılar' iddiasında gerçek ortaya çıktı (Güncellendi)

Bahçelievler’de alışverişe çıkan Suriye uyruklu bir kızın silahlı kişiler tarafından kaçırılmaya çalışıldığı öne sürülürken, gerçek daha sonra ortaya çıktı.

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde meydana gelen olayda, Suriye uyruklu bir kızın kaçırıldığı öne sürüldü.

Ailesi tarafından evlenmesine izin verilmeyen Suriyeli kızın, alışverişe çıktığı sırada sevdiği genç ve gencin arkadaşları tarafından silah zoruyla kaçırıldığı öne sürüldü ancak olayın içyüzü daha sonra ortaya çıktı.

GERÇEK ORTAYA ÇIKTI

Buna göre olay, kendi aralarında imam nikahı kıydığı öne sürülen kız ve erkeğin arabaya binip uzaklaşmasıyla başladı.

Kızın, sevgilisinin arabasına binmesi üzerine durumdan haberi olmayan ablaları, kız kardeşlerinin kaçırıldığını düşünerek yardım istedi.

Bunun üzerine bölgeden geçen Suriye uyruklu şahıslar da aracı takip ederek Sırrın Mahallesinde çarpıp durdurdu.

Taraflar arasında çıkan kavga polis ekiplerinin araya girmesiyle durdurulurken, olayda kimsenin şikayetçi olmadığı öğrenildi.

AJANS URFA

22 Eyl 2020 - 14:26 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi