İstanbul merkezli operasyon! Şanlıurfa'da da gözaltılar var...

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında Şanlıurfa'nın da aralarında bulunduğu 9 ilde 33 kişinin yakalanması için operasyon başlatıldı.

İstanbul merkezli 9 ilde yapılan operasyonlarda çıkar amaçlı kurulan suç örgütlerine yönelik aranan 33 şüpheli hakkında gözaltı kararı çıkarıldı.

İstanbul başta olmak üzere Adıyaman, Edirne, Antalya, Şanlıurfa, Samsun, Kahramanmaraş, Trabzon ve Elazığ'da yapılan operasyonlarda 25 kişi gözaltına alınırken 1 milyon sahte Amerikan doları ile 10 bin Türk lirası sahte para, para baskısında kullanılan matbaa makineleri, baskıda kullanılan para kalıpları, 3 adet ruhsatsız tabanca, bu silahlara ait 250 adet mermi, 14 adet pos cihazı, bir miktar uyuşturucu madde ile başka şahıslar adına düzenlenmiş çok sayıda nüfus cüzdanı ele geçirildi.

Gözaltına alınan zanlılar hakkında "suç işlemek amacıyla örgüt kurmak", "kurulan örgüte üye olmak" ve "parada sahtecilik" suçlarından işlem başlatılmıştı.

Adreslerinde bulunmayan 8 şüphelinin yakalanması için güvenlik güçleri tarafından yapılan operasyon devam ediyor.

17 Kas 2017 - 16:20 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi