İşçiler kazada can verdi, sürücü kaçtı!

Şanlıurfa- Akçakale yolunda kamyonun bir araca çarpması sonucu yaşanan kazada Malatyalı 4 işçi hayatını kaybetti. Sürücünün ise olay yerinden kaçtı ve ardından jandarmaya teslim oldu.

İşçiler kazada can verdi, sürücü kaçtı!
İşçiler kazada can verdi, sürücü kaçtı!
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Kaza, bu akşam Şanlıurfa-Akçakale yolu Harran yol kavşağında yaşandı.

İddiaya göre Akçakale’den kent merkezine giden sürücüsü Suriye uyruklu olan Timur Beton'a ait kamyon 34 YR 5238 plakalı harfiyat kamyonu, Harran çatı mevkinde karşı yönden gelen Mehmet Nuri Karadağ’ın kullandığı 44 AAH 630 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpmanın etkisi ile araç sürüklenip şarampole yuvarlandı ve adeta hurdaya döndü.

İhbar üzerine olay yerine sağlık,itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine giden itfaiye ekipleri araç içinde sıkışan yaralıları sağlık ekiplerine teslim etti.

Sağlık ekipleri araç içinde bulunan 4 yaralıdan 3'ünün hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralı Kenan Karaduman ise ambulansla kaldırıldığı Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesinde doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.

Hayatını kaybeden diğer kişilerin ise Emin Karadağ, Mücahit Albay ve Mehmet Nuri Karadağ isimli Malatyalı işçiler olduğu belirtildi.

Sürücünün olay yerinden yaya olarak kaçtığı ve ardından jandarma ekiplerine teslim olduğu öğrenildi. Cenazeler de olay yerindeki inceleme sonrası otopsi işlemleri için Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

BİHA

31 Oca 2021 - 19:52 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi