İş yeri harabeye döndü!

Şanlıurfa’da Gıda İmalatçılar Sitesinde bulunan Süt İşletme Tesisinde kazan patlaması sunucu 2 kişi yaralandı.

Olay, Eyyübiye ilçesinde bulunan Gıda İmalatçılar Sitesinde meydana geldi. Henüz belirlenmeyen bir nedenden dolayı Süt İşletme Tesisinde kazan patladı. Patlama sonucu 2 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri yönlendirildi. Ekipler, yaralılara olay yerinde ilk müdahalelerde bulundu. Vücudunun çeşitli yerlerinde yanıklar tespit edilen bir yaralı ambulansla Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Haliliye Ek Binası Yanık Ünitesi Bölümüne götürüldü. Diğer yaralı ise Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Yaşanan patlama nedeniyle iş yeri harabeye döndü.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

BİHA

28 May 2021 - 12:55 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi