Eyyübiye'de kavga! 4 yaralı

Eyyübiye'de iki ailenin kavgası sonucu 4 kişi yaralandı.

Eyyübiye ilçesi Osmanlı Mahallesinde büyük bir kavga meydana geldi. İddiaya göre, akşam saatlerinde iki kişinin tartışması sonucu kavga çıktı. Duyan akrabaların da gelip olaya karışması üzerine taş ve sopaların da kullanıldığı kavgada 4 kişi yaralandı.

Kavga eden tarafların Çakırbey ve Turgut ailelerinden oldukları öğrenilirken, ihbar üzerine çok sayıda polis ekibi mahalleye geldi. Yaralılar ambulanslar ve kendi imkanlarıyla hastanelere ulaştırıldı.

İkinci bir olayın çıkmaması amacıyla güvenlik önlemleri alan polis bir yandan da olaya karışanların yakalanması için çalışma başlattı.

AJANS URFA

10 Mar 2017 - 17:03 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi