Diyarbakır yolunda kaza: 6 yaralı (Güncellendi)

Şanlıurfa'da iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralandı.

Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinde akşam saatlerinde yaşanan trafik kazasında 2 araç çarpıştı. Kazada 6 kişi yaralandı.

Şanlıurfa-Diyarbakır karayolu 10. kilometredeki kazayı görenlerin ihbarı ile olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Bölgeye ulaşan ekipler buradaki ilk müdahalenin ardından yaralıları kent merkezindeki hastanelere götürdü.

Yaralılardan 24 yaşındaki Ali Polat ile 29 yaşındaki Serkan Baysan; Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine, 30 yaşındaki Veli Özdurmuşoğlu ve 25 yaşındaki Efkan Girgin; Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesine, 27 yaşındaki Cihat Özsoy ise Harran Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Fakültesine kaldırıldı.

İsmi öğrenilemeyen yaralı vatandaş ise ayakta tedavi edildi.

BİHA

06 Kas 2019 - 17:57 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi