Depremde Şanlıurfa’da kaç kişinin yaralandığı belli oldu!

Elazığ’da meydana gelen ve farklı illerde de etkili olan depremde 22 kişi hayatını kaybetti, bin 103 kişi ise yaralandı. Şanlıurfa’da da toplam 63 kişi çeşitli sorunlarla hastaneye kaldırıldı.

Elazığ'ın Sivrice ilçesinde dün akşam saat 20.55'te 6,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yaşanan deprem Şanlıurfa’nın yanı sıra Malatya, Diyarbakır ve Adıyaman’da da hissedildi.

Birçok ili etkileyen depremde 22 kişi hayatını kaybetti, bin 103 kişi ise yaralandı. Depremin etkisinin hissedildiği Şanlıurfa’da ise toplamda 63 kişi farklı nedenlerle hastaneye kaldırıldı.

63 kişiden 57’si anksiyete ve buna bağlı nedenlerle kentteki çeşitli hastanelere götürüldü. 1 kişi yüksek tansiyona bağlı beyin kanaması, 1 kişi korkudan ikinci kattan atladığı için, 1 kişi sokağa koşarken araba çarpması, 1 kişi kalp çarpıntısı ve 3 kişi ise göğüs ağrısı şikayeti ile hastaneye kaldırıldı

Öte yandan çeşitli sorunlarla rahatsızlanan 63 kişiden 44’ü Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine başvururken, 11 kişi Suruç Devlet Hastanesinde, 7 kişi Birecik Devlet Hastanesinde, 1 kişi ise Bozova Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Yüksek tansiyona bağlı olarak beyin kanaması geçiren ve Suruç Devlet Hastanesine kaldırılan vatandaş, buradan Harran Üniversitesi Hastanesine sevk edildi.

Yine korkudan ikinci kattan atlayan ve Bozova Devlet Hastanesine kaldırılan bir vatandaş ise buradaki ilk müdahalenin ardından Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Hastanelere kaldırılan toplam 63 kişiden 61’i taburcu edilirken, 2 kişi ise yoğun bakıma alındı.

BİHA

25 Oca 2020 - 14:35 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi