Bir şey yapılması için kaç kişinin ölmesi lazım?

Karaköprü ilçesinden Diyarbakır yoluna açılan çevre yolunda yine kaza oldu. 3 aracın karıştığı kazada toplam 7 kişi yaralandı.

Bir şey yapılması için kaç kişinin ölmesi lazım?
Bir şey yapılması için kaç kişinin ölmesi lazım?
+4
Haber albümü için resme tıklayın

Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinde sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında 7 kişi yaralandı.

Karaköprü'den Diyarbakır karayoluna açılan, daha önce de kazaların yaşandığı ve herhangi bir sinyalizasyon sisteminin olmadığı çevre yolundaki kazada 3 araç birbirine girdi.

2 kez büyük kazaların yaşandığı noktada, plakası öğrenilemeyen bir araç ile 63 ABC 002 plakalı ve 27 F 0897 plakalı araçlar çarpıştı.

Öğretmenleri taşıdığı tahmin edilen hafif ticari araç takla atarken, bu araçta bir kişi sıkıştı. Olayı görenler hemen yardıma koşarken, sağlık ekiplerine haber verildi.

İhbar ile olay yerine ulaşan ekipler, araçta sıkışan yaralıyı çıkardı. Buradaki ilk müdahalenin ardından yaralanan 7 kişi ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Kazaya karışan ve yara almadan kurtulan bazı vatandaşlar ise sinirlerine hakim olamadı. Arkadaşlarının durumundan endişe eden bir kadın, gözyaşlarını tutamadı.

Öte yandan yolu kullanan vatandaşlar da duruma isyan etti. Birçok okulun bulunduğu bir güzergahtaki yolda gerekli önlemlerin alınmamasına tepki gösteren vatandaşlar, daha önce de kazaların yaşandığını hatırlattı.

Kazalara tepki gösteren vatandaşlar, yetkililerin bir an önce soruna çözüm bulmasını talep etti.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, yaralıların genel durumunun iyi olduğu öğrenildi.

BİHA

23 Eki 2019 - 09:23 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.

08

ismail - yol çok saçma olmuş bir sürü okula olduğu mesire alanına giden yolu kesen bir çevre yolu yarın burdan yolcu otobüsleri kamyonar geçerken nasıl olacak adamlar çevre yolu diye basıp geçecek bir sürü kaza olacak bugün olan kaza gibi bir an önce hatta bugün bir önlem alınmalı

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ekim 09:23
07

mustafa - kuralsızlık,sürat,denetimlerin eksikliği,işaretlere uyulmaması ve sonuç ortada herkese geçmiş olsun. Trafik komisyonu artık denetimleri cezaları uygulamalı

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ekim 09:23
06

ırgat - sinyalizasyon olsa ne olacak. urgada kırmızı ışıkta durma kültürü diye bir şey yok. ışıkta bekleyince gelip arkadan vuruyorlar. kuralların işlemediği şehir urfa

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ekim 09:23
05

Rıfat.. - Yolları yapmak için g.antep be gidin örnek alin sahipsiz Urfa

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ekim 09:23
04

ABDULLAH ALTINTAŞ - O YOL BENİM GÜNDE 5-6 KEZ KULANDIĞIM YOL YAPILDIKTAN SONRA KORKUYORUM

KULANMAYA ÇÜNKÜ HAVA ALANI PİSTİ GİBİ YAPMIŞLAR BİDE DİKATSİZLİK EKLENİNCE MALESEF ÜZÜCÜ OLAYLAR MEYDANE GELİR

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ekim 09:23
03

Vah urfam vah - Denetim yetersiz önlem yok hepsı yüksek araba hiç kimseye hesap etmiyorlar daha bu bile azdır bakalım sonuç ne olacak

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ekim 09:23
02

HAKAN - BELEDİYE GÖR ESERİNİ ...MİLLETİN CANI YANDI ..BELEDİYE POZ POZ RESİM VERMEKLE OLMUYOR.. HİZMET.. MEMLEKETİN HALİ.. ORTADA. YAZIK.. URFA NIN ÇEKTİĞİ YETER HİZMETTEN MAHRUM MEMLEKET YOL YAPMIŞ ASFALT DÖKMÜŞ TAMAM İŞ BİTTİ.. ORTA REFÜJ SİNYALİZASYON KALDIRIM NERDE

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ekim 09:23
01

tacettin çoban - Tabi ki de kimsenin ölmesine gerek yok insanlar kendileri ölüme davetiye çıkarıyorlar. Çok acil birişim olmadığı müddetçe araba kullanmamaya, kullanırsam da yavaş gitmeye çalışıyorum. Bahsedilen yola girildiğinde millet ralliye çıkmış gibi basıyor.Benim gibi hızlı gitmeyene de gitmesi için ya korna, ya sellektör yapıyor.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ekim 09:23

Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi