AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanlığı önünde kavga: 1 gözaltı

AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanlığı binası önünde tartışan iki kişi arasında kavga çıktı. Kavgayı polis ekipleri ayırırken K.K. gözaltına alındı. İlçe Başkanı Mehmet Moğal ise kavganın partiyle alakalı olmadığını açıkladı.

AK PartiEyyübiye İlçe Başkanlığı binası önünde hareketli anlar yaşandı. Bina önünde iki kişi arasında çıkan kavga paniğe neden oldu. Tartışmanın dozunun yükselmesiyle tartışan kişiler kavgaya tutuşurken, kavgayı binada görevli polisler ayırdı. Polisler kavgaya karışan K.K.’yı gözaltına aldı. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlatırken bina çevresinde geniş güvenlik önlemi alındı.

“KAVGANIN PARTİYLE BİR ALAKASI YOK”

Kavganın partiyle uzaktan yakından bir alakası olmadığını açıklayan İlçe Başkanı Mehmet Moğal, “Kavgaya karışanlar bizim elemanımız veya çalışanımız değildir. Partinin hemen önünde bir karmaşa yaşanmış. Karmaşaya bizim partinin önündeki noktada görevli polisler müdahale etmiş. Polis arkadaşlarda kavgaya müdahale etmiş. Ancak partiye ilişkin bir kavga değildir. 2 vatandaş arasında bir kavgadır. Partiyle yakından uzaktan bir alakası yoktur. Herhangi bir sopa, silah ve bıçak kullanılmıyor. Bu noktada kamuoyunu bilgilendirmek istedim” diye konuştu.

BİHA

18 Eyl 2021 - 12:23 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.

01

Memet - Bu adamın değerini bilin yakarsa bunun gibi tipler dünyayı yakar .umurumuzdun mogal..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Eylül 12:23

Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi