Ağabeyini öldürdü, neden uyuşturucu dedi

Şanlıurfa’da dün gece tartıştığı ağabeyi Vedat Ayhan’ı tüfekle öldürüp kaçan Mehmet Ayhan polis tarafından yakalandı. Mehmet Ayhan, ağabeyinin uyuşturucu almak için para istediğini ve tartışmanın bu nedenle çıktığını iddia etti.

Olay dün gece geç saatlerde Ahmet Yesevi Mahallesi'nde Vedat Ayhan ile kardeşi Mehmet Ayhan'ın yaşadıkları evde tartışma tartışmayla başladı.

İddialara göre tartışmanın kısa sürede büyümesi üzerine evde bulunan pompalı tüfeği alan Mehmet Ayhan, ağabeyi Vedat ile boğuşmaya başladı. Boğuşma sırasında Mehmet Ayhan, tüfeği ateşleyerek ağabeyini vurdu. Vedat Ayhan kanlar içerisinde yere yığılırken, Mehmet Ayhan ise evden kaçtı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Ekipler, Vedat Ayhan'ın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Polisin incelemesinin ardından, ceset otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı cinayet büro ekipleri olaydan sonra kaçan Mehmet Ayhan’ı yakalayarak gözaltına aldı. Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürülen cinayet şüphelisi Ayhan, ağabeyinin sürekli uyuşturucu almak için parası istediğini; çıkan kavganın da ağabeyinin yine uyuşturucu almak için para istemesi üzerine yaşandığını söylediği öğrenildi.

Emniyetteki ifadesinin ardından Mehmet Ayhan, sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edildi. Vedat Ayhan'ın cenazesi ise otopsisinin ardından toprağa verildi.

AJANS URFA

19 Eki 2018 - 14:17 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi