Yalçınkaya gençlere seslendi: Mucizeler yaratacağız!

Bayburt’ta düzenlenen Spor Akademisi Sınavlarında dereceye giren öğrenciler ile bir araya gelen Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya “Gençlere sesleniyorum. Hiç kimse yalnız hissetmesin her konuda her zaman yanlarında olacağız” dedi.

Yalçınkaya gençlere seslendi: Mucizeler yaratacağız!
Yalçınkaya gençlere seslendi: Mucizeler yaratacağız!
Haber albümü için resme tıklayın

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, Bayburt’ta düzenlenen Spor Akademisi Sınavlarında dereceye giren Akçakaleli öğrencilerle buluştu.

Yapım çalışmaları devam eden mesire alanı ve spor tesislerinde gerçekleşen ziyarette öğrenciler eğitime ve spora verdiği desteklerden dolayı Yalçınkaya’ya teşekkür ederek çiçek takdim etti.

Yalçınkaya, daha sonra öğrenciler ile alanı gezerek spor tesisi ile ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

YALÇINKAYA: GENÇLERE SONUNA KADAR DESTEK VERİYORUZ

Ziyarete dair yaptığı açıklamada gençlerin her zaman destekçileri olduğuna vurgu yapan Yalçınkaya “Akçakale’de, Türkiye ve dünyada hiçbir şey eğitimden önemli değil. Bizim birinci önceliğimiz bu genç kardeşlerimizin eğitilmesi, hayatta başarılı olmaları ve düşündüğüm manada düşündüğüm yede olmaları. Onun için geldiğim günden itibaren gençlere sonuna kadar destek veriyoruz. Dershane, eğitim, malzeme desteği veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz” dedi.

‘ÖĞRENCİLERİMİZDEN MUCİZELER YARATACAĞIZ’

Eğitimin öncelikli hedefleri olduğuna dikkat çeken Yalçınkaya, ilçedeki gençlere söyle seslendi:

“Geçen gün sınavlarla ilgili bir talepleri oldu. Taleplerini karşıladık. Allah’a şükür gittiler, başardılar ve güzel sonuç aldılar. Spor akademisine de yerleştiler. Allah hayırlı etsin. Devamını bekliyoruz. Ben buradan gençlere seslenmiyorum: Hiç kimse umudunu kırmasın, hiç kimse yalnız hissetmesin her konuda her zaman yanlarında olacağız. Bizim birinci hedefimiz Akçakale’de eğitim seviyesini Türkiye’nin en iyi seviyesine çıkarmak, en başarılı öğrencileri buradan çıkarmak. Elimizde büyük bir güç var. 50 bin öğrencimiz var. Bu 50 bin öğrencimizden biz mucizeler yaratacağız. Kendilerin buradan kabul ettik. Burada ilk düğün salonu yapılıyor, bir millet bahçesi yapılıyor. Gençlere yönelik yanı başında spor tesisleri var, spor alanları var. İstedim ki bunları da kendileri bir görsünler. Bir heyecan katalım bu başarılarına. Allah hayırlı etsin yolları açık olsun her zaman Akçakale’nin ve gençlerimizin emrindeyiz.”

‘BAŞKANIMIZA SÖZ VERMİŞTİK’

Desteklerinden dolayı Yalçınkaya’ya teşekkür eden İMKB Anadolu Lisesi öğrencisi Ahmet Okay “Başkanımıza öncelikle çok teşekkür ederiz. Yardım istemiştik. Bayburt’ta sınavımız vardı. Allah razı olsun isteğimize karşılık verdi. Bizi Bayburt’a gönderdi. 6 kişi sınavı kazandık. Başkanımıza söz verdiğimiz gibi Akçakale’mizi çok güzel temsil ettik” diyerek Akçakale’deki gençlere hayallerinin peşlerinden koşması çağrısında bulundu.

BİHA

12 Eyl 2020 - 12:23 Şanliurfa/ Akçakale- Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.

02

Urfalı - o ne biçim laf ancak Allah mucize yaratır herkes haddini bilsin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Eylül 12:23

Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi