Şanlıurfa'nın ilçesinde okullar dezenfekte edildi

Akçakale Belediyesi, koronavirüs ile mücadelede ilçe genelinde hijyen ve dezenfekte çalışmalarını sürdürürken 21 Eylül'de kısmi olarak açılan okullarda da hem temizlik hem dezenfekte çalışması yaptı.

Şanlıurfa'nın ilçesinde okullar dezenfekte edildi
Şanlıurfa'nın ilçesinde okullar dezenfekte edildi
Haber albümü için resme tıklayın

Akçakale Belediyesi, koronavirüsün başladığı günden bu yana sokak sokak, cadde cadde hijyen ve temizlik çalışmalarını sürdürüyor.

Salgın nedeniyle Türkiye'de Mart ayından beri kapalı olan okullar, alınan tedbirler çerçevesinde kapılarını dün anasınıfı ve ilkokul 1'inci sınıflar için açtı.

Akçakale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri de öğrenci ve öğretmenlerin salgından korunmalarını sağlamak amacıyla okullarda temizlik çalışması başlattı.

Bu kapsamda okul bahçeleri tek tek yıkanırken, okul içleri de detaylı olarak dezenfekte edildi.

Çalışmalar velilerin takdirini toplarken ekipler, eğitim-öğretim dönemi boyunca okullardaki temizlik çalışmalarını sürdürecek.

AJANS URFA

22 Eyl 2020 - 12:00 Şanliurfa/ Akçakale- Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi