Çadırlarda yaşayan ailelere yardım eli uzatıldı

Akçakale Belediyesi ve Kuveyt merkezli Hidayet Derneği, ilçe kırsalında çadırlarda yaşayan 30 sığınmacı aileye temel ihtiyaçlarını karşılamaları için yardım kolisi dağıttı.

Çadırlarda yaşayan ailelere yardım eli uzatıldı
Haber albümü için resme tıklayın

Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde Belediye ekipleri, bu kez Suriyeli sığınmacılara yardım eli uzattı.

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya’nın girişimleri ve Kuveyt merkezli Hidayet Derneği’nin aracılığı ile kırsal Dorum Ali Damlalı Sokakta çadırlarda yaşayan Suriyeli sığınmacılar için temel ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla yardım gönderildi. İçerisinde gıda kolisi, battaniye, kömür, hijyen seti ve maskelerin bulunduğu yardımlar Akçakale Belediye Başkan Yardımcısı Navi Çokan, zabıta ekipleri ve dernek yöneticileri tarafından ailelere dağıtıldı.

Yardımların devam edeceğini belirten dernek yetkilileri katkı ve yardımlarından dolayı Yalçınkaya’ya teşekkür etti.

YARDIMCISI ÇOKAN: HER YERE ULAŞACAĞIZ

Başkan Yardımcısı Çokan buradaki açıklamasında, “Öncelikle Kuveyt hükümetine, Hidayet Derneği'nde bulunan kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. Belediyemiz ile beraber omuz omuza Akçakale kırsalında bulunan Suriyeli vatandaşlarımızın yardımlarına yetiştiler. Başkanımız Sayın Mehmet Yalçınkaya'nın girişimleri ile inşallah yardımlara vesile olup her yere ulaşacağız” dedi.

Aileleri çadırlarında ziyaret eden Başkan Yardımcısı Çokan taleplerini dinledikten sonra bölgeden ayrıldı.

BİHA

22 Ara 2020 - 11:00 Şanliurfa/ Akçakale- Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi