Akçakale’de Zafer Bayramı törenle kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99. yıl dönümü Akçakale Hükümet Binası önünde törenle kutlandı.

Akçakale Hükümet Konağı önünde başlayan törende Atatürk anıtına çelenk konularak başlandı. Burada yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile devam etti. Törene, Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, Akçakale İlçe Kaymakamı Oltan Bayraktar, 3. Alay Komutanı Alpay Gültekin, Cumhuriyet Başsavcısı Erhan Kilik, gaziler, Muhtarlar ve daire müdürleri katılım gösterdi.

Askerî erkan tarafından günün anlam ve önemi konusunda yapılan konuşmada, "Bugün ve yarında ülkenin bütünlüğünü korumak ve kollamak için dimdik ayaktayız. Ülkeyi bölmek isteyen hainlere ve bölücü yapılanmalara karşı her zaman uyanık olacağız. Ülkenin korunması için büyük azim ve kararlılıkla Cumhuriyet nöbetlerimize devam edeceğiz. İlkemiz, her zaman olduğu gibi Atatürk ilke ve inkılapları olacaktır." açıklamalarına yer verildi.

Törene katılan yetkililer ve daire müdürleri daha sonra Kaymakamlık makamına geçerek kutlamalar kabul edildi.

İbrahim Halil Arslan / Akçakale

#

30 Ağu 2021 - 11:34 Şanliurfa/ Akçakale- Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi