Akçakale'de yeni yılın ilk meclis toplantısı yapıldı

Akçakale Belediyesi 2021 yılı ilk meclis toplantısı Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya’nın başkanlığında gerçekleşti.

Akçakale’de 2021 Yılı Ocak Ayı Olağan MeclisToplantısı yapıldı. Akçakale Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen yılın ilk toplantısına Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya başkanlık etti.

Toplantı, yoklamanın ardından Yalçınkaya’nın açılış konuşması ile başladı. Gündem maddelerinin tek tek görüşülüp oylandığı toplantıda komisyon raporları ve birimlerden gelen müzekkereler de istişare edilerek karara bağlandı.

‘AKÇAKALE’Yİ SAYILI İLÇE HALİNE GETİRECEĞİZ’

Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Yalçınkaya, Akçakale’yi yıldız ilçe yapma hedefi için gayretlerinin sürdüğüne dikkat çekerek, “Yeni yılın başında meclis üyelerimiz ile beraber Akçakale'nin Türkiye'de yıldız bir ilçe olma yolundaki gayretlerimize devam etme kararı aldık. Bu noktadaki çalışmalarla ilgili projelerimizi de tartıştık. Hedefimiz belli. Gayretimizle bunları ortaya koyacağız. İmkanlarımızın hepsini seferber edeceğiz. Akçakale'yi inşallah Türkiye’de sayılı ilçe haline getireceğiz. Ana yollarıyla, TOKİ'siyle, içme sularıyla, doğalgazıyla mükemmel bir şehir yaratma gayretimiz devam ediyor. Meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. Akçakale'ye de hayırlı olmasını Cenab-ı Hakk'tan niyaz ediyorum” dedi.

05 Oca 2021 - 13:10 Şanliurfa/ Akçakale- Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi