Akçakale Belediye Başkanından 'Ramazan' değerlendirmesi

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, Ramazan ayında belediye olarak yaptıkları çalışmalara ilişkin değerlendirmesinde, Akçakale halkının her alanda yanlarında olduklarını söyledi.

Akçakale Belediye Başkanından 'Ramazan' değerlendirmesi
Haber albümü için resme tıklayın

Koronavirüs tedbirleri kapsamında geçen Ramazan yı boyunca ilçe sakinlerine yönelik sosyal alanda yaptıkları çalışmaları değerlendiren Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, gıda kolisi dağıtımından iftar vakti sıcak yemek ikramına kadar her alanda Akçakale halkının yanında olduklarını kaydetti.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında dezenfeksiyon çalışmalarından hijyen seti dağıtımına kadar çalıştıklarının altını çizen Yalçınkaya, değerlendirmelerinde şunları söyledi:

“Mübarek Ramazan ayını geride bıraktık. 1 ay süresince burada yaşanan virüs sıkıntısını hafifletmek üzere hem devletimiz hem de belediyemiz büyük gayret sarf etti. Bunu da çok güzel bir şekilde başardık. Maske dağıtımı, dezenfeksiyon, gıda kolileri, iftarlık yemek dağıtımı, alışveriş kartı dağıtımları ile her türlü alanda sosyal dayanışma içerisinde olduk. Fakir-fukaranın bu ayı rahat geçirmesi için elimizden geleni yaptık. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde vefa grupları, kaymakamlıklarımızın ve tüm kuruluşların yapmış olduğu çalışmalar her kesimin takdirini kazanmıştır. İlimizdeki tüm belediyeler, bizler de dahil olmak üzere çok güzel bir çalışma sergiledik. Vatandaşlarımızın bu hastalık süresince gösterdiği hassasiyete teşekkür ediyorum. Bizim bütün gayretimiz, Akçakale’yi yıldız bir ilçe yapmak. Burayı sınırda muhteşem bir ilçe ve büyük yatırımları yapma amacındayız.”

Yalçınkaya, değerlendirmelerinin sonunda temel ve sosyal belediyecilik alanında çalışmalara devam edeceklerini ifade etti.

AJANS URFA

27 May 2020 - 11:02 Şanliurfa/ Akçakale- Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi