Yeni nesil Yeşilaycılar yetişiyor

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı faaliyet gösteren Gençlik Merkezleri Yeşilay haftasını dolu dolu geçirdi.

Her yıl 1-7 Mart tarihlerinde kutlanan Yeşilay Haftası dolayısıyla Gençlik Merkezleri kötü ve zararlı alışkanlıklardan uzak durmanın yollarını davet ettikleri Şanlıurfa Yeşilay Şube Başkanı Muharrem Çelik, Psikolog Ceyhan Gündüz ve Sosyal Hizmet Uzmanı Hüseyin Yıldız’dan dinledi.

Gerçekleştirilen seminerlerde Yenişehir Gençlik Merkezine konuk olan Şanlıurfa Yeşilay Şube Başkanı Muharrem Çelik, her türlü bağımlılığa karşı mücadele etmeye çalışan Yeşilay’ın faaliyetleri ve amaçları hakkında gençleri bilgilendirdi.

Yapılan açıklamaya göre; Yeşilay’ın köklü geçmişiyle sadece madde bağımlılığı ve sigarayla değil hızla gelişen dünyada ortaya çıkan yeni zararlı bağımlılıklarla da mücadele ettiğini belirten Şanlıurfa Yeşilay Şube Başkanı Muharrem Çelik, şimdiki gençliğin Yeşilaycı bir gençlik olduğunu söyledi.

Şanlıurfa Yenişehir Gençlik Merkezi Müdürü Hamit derman ise gençlik için önemli bir tehdit durumuna gelen uyuşturucu madde ve zararlı alışkanlıklar konusunda gençlik merkezindeki gönüllü gençleri bilgilendirdiklerini söyledi.

Şanlıurfa Gençlik Merkezinde ise gençler zararlı alışkanlıklar ile ilgili merak ettikleri tüm sorunların cevabını Psikolog Ceyhan Gündüz ve Sosyal Hizmet Uzmanı Hüseyin Yıldız’dan aldı.

Gençler ayrıca zararlı alışkanlıklardan korunma ile ilgili hazırlanan sinevizyon ile bilgilendirildi.

AJANS URFA

09 Mar 2017 - 09:33 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi