Urfalılardan mesaj var: Kitap karın doyurmuyor

Şanlıurfada Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan durak kitaplıkları ekmek çöplüğüne döndü. Toz toprak içindeki dolapta kitap yerine ekmek bulanlar "Anladık, kitap karın doyurmuyormuş" yorumunda bulundu.

Urfalılardan mesaj var: Kitap karın doyurmuyor
Urfalılardan mesaj var: Kitap karın doyurmuyor
Haber albümü için resme tıklayın

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin 2 yıl önce duraklara bekleyen yolcuların faydalanması için kurduğu 'Durak Kütüphaneler' başka bir boyut atladı.

Talep olursa kütüphane duraklarında artışa gitmeyi hedefleyen büyükşehirin özünde oldukça anlamlı olan bu uygulaması, kentte hüsranla sonuçlandı. Duraklara konulan ücretsiz kitaplar kısa sürede birileri tarafından alındı ve bir daha geri getirilmedi. Geriye ise boş dolaplar kaldı. Dolapların boş durması da bazı vatandaşların dikkatıni çekmiş olacak ki, ellerindeki ekmek ve simitleri koyarak dolaba yeni bir görev atfedildi. Kütüphane duraklar ekmek çöplüğüne döndü.

Toz toprak içindeki dolapların bakımsızlıktan da nasibini aldığı görüldü.

Kuruyan ekmek ve toz içindeki kitaplığı görenlerin "Kitap karın doyurmuyormuş" yorumu ise gülümsetti.

AJANS URFA

30 Ağu 2019 - 12:55 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.

04

OY VERİRKEN DÜŞÜNMEZSEK OLACAĞI BU - NASIL BİR ZİHNİYETLE LİYAKATLI LİYAKATSIZ BİR SİSTEMLE YÖNETİLDİĞİMİZİ BURAYA BAKARAKTA ÇOK FARKLI ANLAMLAR ÇIKARARAK ANLAYABİLİRİZ BU BİLE BU ŞEHİRİN NEDEN HER KONUDA GERİ VE EKSİK KALDIĞINI GÖSTEREN ÖNEMLİ BİR EMARE BU HABERDEN DOLAYI AJANSURFA EKİBİNİ KUTLUYORUM UNUTMAYALIMKİ EĞİTİME DEĞER VEREN TOPLUMLAR GELİŞİR BİZİM ŞEHİR OLARAK GELİŞEMEMİZİN SEBEBİ AÇIK VE ORTADA GÖRÜNEN KÖY KILAVUZ İSTEMİYOR BİZİM NASIL YÖNETİCİLERE SAHİP OLDUĞUMUZUDA BU İÇİ BOŞ KİTAPLIK ANLATIYOR DOSTLAR PAZARDA GÖRSÜN MİSALİ BELEDİYE ÇALIŞIYOR MİSALİ ORAYA KOYULMUŞ SORMAZLARMI ONDAN SORUMLU DAİRE BAŞKANLIĞI ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ NE İŞ YAPAR BELEDİYEDE KURUMSAL ZİHNİYETLE YÖNETİLMEĞİMİZ AÇIKCA ORTADA HERKES KOLTUĞUNDA OTURUYOR HANGİ BİRİM GÖREV ALANINDA SORUMLU OLAN KONULARI TAKİP EDİYOR BİR YETKİLİ ÇIKIP AÇIKLASIN !

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 30 Ağustos 12:55
03

# - Kitap insanın karnını doyurur ama hayvanın karnını doyurmaz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 30 Ağustos 12:55
02

Yogi - Yetkili napsin her dolabin başına bitane adammı diksin kimse kitap çalmasın diye proje ne amaçla yapılmış, manzara ne söylüyor iki sayfa kitap okumak yok ama telefonda sabahtan akşama kadar şaklabanlik izlemekte birinci ulkeyiz.yazik bu nesle bu gençliğe bu geçen zamana yazık.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 30 Ağustos 12:55
01

Gerok - Bu kadar ahmakça bir yorumu anca siz yaparsınız, bu yazım tarzı da Urfa da üç e eksik diyen birinin ahmaklığının seviyesinde

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 30 Ağustos 12:55

Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi