Urfalı vekilden bağlama şov

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özşavlı, Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen programda bağlama çaldı. Vekil Özşavlı "Dinlenmek istediğim zaman bağlama çalarım. Sizler de mutlaka bir müzik aleti çalın" dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, gençlerin yaz aylarını değerlendirmeleri için 21 branşta açtığı yaz kurslarının sezonunu törenle kapattı.

Törene AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özşavlı'nın bağlama şovu damga vurdu. Vekil Özşavlı üniversite yıllarında bağlama ile tanıştığını belirterek gençlere hitaben, "Sizin olduğunuz yaşta ben bağlama ile tanışsaydım şuan olduğundan çok daha iyi bağlama çalardım. Hala dinlenmek istediğim zaman bağlama çalarım. Sizler de mutlaka bir müzik aleti çalın" dedi.

Açıklamaların ardından bağlamayı eline alan vekil Özşavlı törene katılanlara müzik ziyafeti yaşattı. Vekilin bağlama performansı büyük alkış aldı.

AJANS URFA

30 Ağu 2018 - 11:15 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi