Urfalı aileden 'borçlu kardeş' için ilginç önlem!

Şanlıurfa'nın Viranşehir İlçesinde ikamet eden Veysi Haçan, kardeşinin borçları nedeniyle bir dilekçe yazdı ve kendisi ile akrabalarının bu borçlardan sorumlu olmadıklarını bildirdi.

Urfalı aileden 'borçlu kardeş' için ilginç önlem!
Haber albümü için resme tıklayın

Şanlıurfa'nın Viranşehir İlçesinde yaşayan Haçanailesi, aile fertlerinden birinin borçları nedeniyle ilginç bir yönteme başvurdu.

İddiaya göre Haçan ailesinden İsmail Haçan'ın borçları nedeniyle kardeşleri ve akrabaları kendilerince bir yol buldu ve dilekçe yazdı.

Veysi Kaçan'ın yazdığı dilekçede, İsmail Haçan'ın aldığı borçlardan aile ve akrabaların sorunmlu olmadığı bildirildi.

Aile fertleri de bu karara destek verirken, dilekçede şu ifadeler yer aldı:

"HAÇAN AİLESİNDEN VİRANŞEHİR HALKINA DUYURU

Kardeşim olan İsmail Haçan kendisi çevreden borç para almakta ve çevreden esnaflardan borç ile alışveriş etmektedir. Borcunu ödemediği için sürekli olay çıkarmaktadır. 21.08.2019 tarihinden itibaren ben ve yakın akrabalarım Kazım Haçan, Salih Haçan, Lütfi Haçan, Şeyhmus Haçan, Erdal Haçan, Nüsret Haçan, Murat Haçan, Mehmet Nur Haçan, Sinan Haçan ve amcası Hasan Haçan hiç bir şeyden sorumlu ve mesul olmak istemiyoruz. 3. şahıslara önemle duyurulur."

AJANS URFA

21 Ağu 2019 - 16:46 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi