Urfa’da 1 Mayıs için mevlit okutuldu

Memur-Sen Şanlıurfa Şubesi, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramında kaza geçirip hayatını kaybedenler adına mevlit okutup, tatlı ikramında bulundu.

Urfa’da 1 Mayıs için mevlit okutuldu
Haber albümü için resme tıklayın

Memur-Sen ve Hak-İş Konfederasyonlarının ortaklığıyla Şanlıurfa'da düzenlenen 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı kutlamalarına katılmak için Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinden gelen sağlık çalışanları kaza yapmış ve 5 kişi hayatını kaybetmişti.

Bu kazanın ardından dün, Memur-Sen Şanlıurfa Şubesi, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramında kaza geçirip hayatını kaybedenler adına mevlit okutup, tatlı ikramında bulundu.

Burada bir açıklama yapan Memur-Sen İl Başkanı İbrahim Coşkun, şu ifadelere yer verdi:

“1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı, Memur-Sen ve Hak-İş Konfederasyonlarının ortak organizesi ile Şanlıurfa'nın en büyük meydanında olağanüstü hazırlıklar yaparak çok büyük katılımla coşkulu kutlama başlamışken Maraş Elbistan'dan gelen emekçi kardeşlerimizi taşıyan otobüsün kaza haberi, bayram coşkusunu mateme çevirmiştir. Vefat eden ve ağır yaralanan kardeşlerimiz oldu. Bu süreçte hiçbir desteği esirgemeyen Şanlıurfa Valisi Sayın Abdullah ERİN'e, Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Zeynel Abidin BEYAZGÜL'e, İl Emniyet Müdürümüze, İl Sağlık müdürümüze ve hastahanelerimizin baştabip ve tüm sağlık çalışanlarına, Memur-Sen hizmet kolu başkanlarına, Hak-İş alt birim başkanlarına ve tüm Şanlıurfalı hemşerilerimize teşekkürü bir borç biliyoruz.

Bugün de Memur-Sen olarak Ramazan Çarşısında, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramında kaza sonucu hayatını kaybeden kardeşlerimiz adına Ramazan sokağındaki Şanlıurfa STK ayrılan çadırda mevlid okutup tatlı ikramında bulunduk.STK Başkanlarımız,üyelerimiz ve vatandaşlar tarafından yoğun bir katılım gerçekleşti. Vefat eden kardeşlerimize Allahtan rahmet, yaralılara şifa ve yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.”

AJANS URFA

13 May 2019 - 09:15 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi